Ben jij op zoek naar een leuke stageplek als zelfstandig werkend gastheer/ -vrouw? 🍴

Restaurant Nieuw Vosseven, gelegen in het hart van de prachtige Stramproyer bossen, biedt jou de kans om ervaring op te doen in een unieke en gastvrije omgeving! Of je nu een passie hebt voor koken, gastvrijheid of het organiseren van onvergetelijke evenementen, bij ons kun je jouw talenten ontwikkelen en het verschil maken.

Wat gaat de student doen?
• De student komt in een jong en sociaal team terecht (met de enige humor)
• Ontvangen van gasten, bestellingen opnemen en barwerkzaamheden
• Met de kassa werken, voorraad aan vullen en bestellingen sorteren
• Reserveringen aannemen en het afhandelen van telefoontjes
• De stagiaire wordt een volwaardig lid van ons team en gaat tijdens de stageperiode veel praktijkervaring op doen.
Verder mag de stagiaire drankbestellingen uitvoeren en kassa tellen.
Werkzaamheden zijn nog uit te breiden in overleg met stagiaire en school.

Over welke vaardigheden beschikt de student?
• Je hebt zin om te werken en je interesse ligt in de horeca
• Je bent vriendelijk naar mensen toe
• Je durft om hulp te vragen wanneer nodig
• In teamverband werken is voor jou geen probleem
• Je beschikt over de nodige humor en kunt tegen een grapje

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa

  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan

  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten

  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op

  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed

  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af

  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer

  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid

  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit

    Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad

  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling

  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

    Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad

  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier

  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad

    Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie

  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart

    Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid

  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers

  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers


Interesse?
Stuur een mail naar nieuwvosseven@gmail.com met je motivatie en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een geweldige ervaring voor onze gasten!