Ben jij op zoek naar een leuke stageplek als zelfstandig werkend gastheer/ -vrouw? 🍴
Restaurant Nieuw Vosseven, gelegen in het hart van de prachtige Stramproyer bossen, biedt jou de kans om ervaring op te doen in een unieke en gastvrije omgeving! Of je nu een passie hebt voor koken, gastvrijheid of het organiseren van onvergetelijke evenementen, bij ons kun je jouw talenten ontwikkelen en het verschil maken.
Wat gaat de student doen?
• De student komt in een jong en sociaal team terecht (met de enige humor)
• Ontvangen van gasten, bestellingen opnemen en barwerkzaamheden
• Met de kassa werken, voorraad aan vullen en bestellingen sorteren
• Reserveringen aannemen en het afhandelen van telefoontjes
• De stagiaire wordt een volwaardig lid van ons team en gaat tijdens de stageperiode veel praktijkervaring op doen.
Verder mag de stagiaire drankbestellingen uitvoeren en kassa tellen.
Werkzaamheden zijn nog uit te breiden in overleg met stagiaire en school.
Over welke vaardigheden beschikt de student?
• Je hebt zin om te werken en je interesse ligt in de horeca
• Je bent vriendelijk naar mensen toe
• Je durft om hulp te vragen wanneer nodig
• In teamverband werken is voor jou geen probleem
• Je beschikt over de nodige humor en kunt tegen een grapje
Wat ga je leren?
Werkt in de bediening
B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
B1-K1-W10 Werkt met de kassa
B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
B1-K1-W3 Ontvangt gasten
B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
Bewaakt de voorraad
B1-K2-W1 Controleert de voorraad
B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Bestelt en beheert de voorraad
P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
P2-K2-W1 Verzamelt informatie
P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Interesse?
Stuur een mail naar nieuwvosseven@gmail.com met je motivatie en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan een geweldige ervaring voor onze gasten!
Adres
Lochtstraat 28
6039RV Stramproy
Nederland
Contact
0031(0)495 561114
Nieuwvosseven@gmail.com
Openingstijden
Maandag t/m woensdag 11:00-18:00
Donderdag 11:00-21:00
Vrijdag 11:00-00:00
Zaterdag 11:00-22:00
Zondag 10:00-22:00
De borrelkaart is te bestellen tot een half uur voor sluiting.