VACATURES

Interesse? Mail dan naar nieuwvosseven@gmail.com of kom gezellig langs!

Nieuw Vosseven -Lochtstraat 28 - 6039RV Stramproy - 0031(0)495 561114

Bediening

Ervaring: Gewenst, maar niet noodzakelijk.
Wanneer: Dagen en uren in overleg (flexibel in te plannen), in de zomervakantie ook doordeweeks. In de weekenden ben je meestal tussen 22:00 en 23:00 uur klaar. 
In de vakanties wordt er verwacht dat je meer uren beschikbaar bent.

Taken: Werken achter de bar en in de bediening. Je zorgt ervoor als gasten hier komen een leuke en gezellig ervaring beleven. Het opnemen van dranken en gerechten. Drankjes maken achter de bar en brengen naar de gasten.

Omschrijving: Wij zijn op zoek naar een spontaan persoon die in ons leuke en enthousiaste team past en weet wat aanpakken is. 
Iemand die goed met mensen kan omgaan en verantwoordelijkheidsgevoel heeft.
Afwashulp
Leeftijd: Minimaal 15 jaar.
Wanneer: Dagen zijn in overleg. Je kan in het weekend of soms doordeweeks werken. In het weekend ben je meestal rond 22:00 klaar. Je werkt maximaal 5 uur per dag.
Vervoer: Mocht je geen eigen vervoer terug kunnen regelen. Is er altijd iemand die jou naar huis kan brengen. Als je in het weekend in de middag werkt is dit natuurlijk lastig doordat het druk is.
Zomervakantie: In de zomervakantie ben je flexibel in te plannen en hebben we je ook doordeweeks hard nodig.
Taken: Je zorgt ervoor dat de keuken schone borden en krijgt om mee te werken. Voor de bediening zorg je voor schone gebaksbordjes en bestek.
Omschrijving: Wij zijn opzoek naar een leuk jonge dame of jonge heer die graag in een gezellig team wilt komen werken. Je kan eventueel ook doorgroeien in de keuken of in de bediening.
 aan en verantwoordelijkheidsgevoel heeft.
Partime Keukenhulp
Ervaring: Gewenst

Wanneer: Dagen in overleg. Er zijn mogelijkheden voor vaste vrije dagen. Je vindt het niet erg om in het weekend te werken.

Taken: Alle bijbehorende keukenwerkzaamheden. Het voorbereiden van gerechten. Gerechten opmaken in de lunch en tijdens het diner.

Uren: In overleg.

Salaris: Het salaris is bespreekbaar.

Omschrijving: Je bent gewend om met keukenmaterialen om te gaan.. Dat je in teamverband kan werken. Je komt in een jong en gezellig team terecht met ervaring die het ook leuk vinden om kennis over te brengen op een ander. Je bent flexibel en ook stressbestendig.